Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται εντός Ελλάδος με συνεργαζόμενη εταιρία Courier (ACS) και οι παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 09:00 έως τις 17:00.

Για παραγγελίες αξίας 50€ και άνω, τα μεταφορικά είναι Δωρεάν στην Ελλάδα.

Για παραγγελίες κάτω των 50€, το κόστος των μεταφορικών για την Ελλάδα είναι 3,5€.

Σε περίπτωση αντικαταβολής, ο Πελάτης επιβαρύνεται με τα Έξοδα Αντικαταβολής 2.00€, τα οποία πληρώνει απευθείας στη συνεργαζόμεη εταιρία courier (ACS).

 

ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας (*), η αποστολή πραγματοποιείται σε 1 ως 3 εργάσιμες ημέρες.  (Εκτός αν υπάρχει διαφορετική ένδειξη στη σελίδα του προϊόντος.)

 

Από τη στιγμή που θα ενημερωθείτε για την αποστολή θα έχετε την παραγγελία σας την επόμενη ημέρα!

Για τις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως «δυσπρόσιτες» από τον courier, ο χρόνος αυτός μπορεί να διαφέρει.

 

(*) Για παραγγελίες που έχουν γίνει με την κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό θα πρέπει να έχει επιβεβαιωθεί η καταβολή των χρημάτων από την τράπεζα.

Σε κάθε περίπτωση, θα κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε η παραγγελία σας να σας παραδοθεί το συντομότερο δυνατό.

 

ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ: Για παραγγελίες αξίας 50€ και άνω, τα μεταφορικά είναι Δωρεάν, διαφορετικά το κόστος των μεταφορικών είναι 3,5€. Οι επιστροφές και οι αντικαταστάσεις είναι Δωρεάν!
ΚΥΠΡΟΣ: Για τις Standard αποστολές το κόστος των μεταφορικών είναι 6€, ενώ για τις Express αποστολές είναι 16.00€. (Οι επιστροφές γίνονται με χρέωση του πελάτη)
Ακολουθεί αναλυτικός πίνακας χρεώσεων.

 

 

Προορισμός Standard Delivery Express Delivery
Ελλάδα N/A 3,5€ (Δωρεάν άνω των 50€)
Κύπρος 7.00€ 16.00€
Άλλες Χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης 9.90€ (Δωρεάν άνω των 200€) 16.00€
Υπόλοιπη Ευρώπη N/A 18.00€
Άλλες Χώρες Εκτός Ευρώπης N/A 25.00€

 

Στις αναγραφόμενες τιμές συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ.

Ο παραπάνω κατάλογος είναι ενδεικτικός και ενδέχεται να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις σε εξαιρετικά ογκώδη αντικείμενα. Θα πληροφορηθείτε για το ακριβές κόστος των μεταφορικών κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

Αν η χώρα προς την οποία αποστέλλονται και παραδίδονται τα προϊόντα, βρίσκεται εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα να κληθείτε να καταβάλλετε τελωνειακούς δασμούς ή/και άλλες επιβαρύνσεις από τις αρμόδιες Αρχές. Το Fashionstyle.gr δεν μπορεί με κανένα τρόπο να ελέγξει τις χρεώσεις αυτές και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ενημερώσει τους Πελάτες για το σχετικό κόστος. Οι Πελάτες βαρύνονται στις περιπτώσεις αυτές με τα σχετικά έξοδα. Το Fashionstyle.gr δεν φέρει καμία ευθύνη ούτε υπέχει οποιαδήποτε υποχρέωση κάλυψης ή αποκατάστασης των δαπανών αυτών.

10% έκπτωση

Εγγραφειτε στο newsletter και λαβετε 10% εκπτωση